Elektricien Heemstede

Vertrouw op ons vakwerk

Welkom bij Cees Boer bv, uw specialist in elektrische installaties in de omgeving van Heemstede sinds 1958. Wij hebben de afgelopen vijftig jaar veel ervaring opgedaan en gekoppeld met onze uitstekende vakkennis. Dit heeft de allermooiste resultaten opgeleverd. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen en een professionele offerte ontvangen voor het werk dat u van een elektricien in Heemstede in gedachten hebt. Wij komen graag eens langs om over de mogelijkheden te spreken met u. Ook weet u zeker dat u goed zit bij ons als elektricien, dankzij ons lidmaatschap van de Uneto-Vni en ons BORG beveiligingsbedrijf certificaat.

Elektrotechniek in Heemstede

Als u een elektricien in Heemstede zoekt bent u bij ons aan het goede adres. In de regio Heemstede biedt Cees Boer bv officieel garantiedealer van KISS, een hoogwaardige installatie voor data, telefoon, televisie, radio en huisautomatisering. Op welk gebied u de installateurs of elektriciens ook wilt inschakelen, wij kunnen u helpen.

Meer weten over onze elektrotechniek?

bekijk dan gelijk het aanbod van Cees Boer B.v.!

Beveilig uw woning

Één van onze specialiteiten is inbraakbeveiliging. Wij helpen u graag bij het beveiligen van uw woning in Heemstede. U moet echter wel realiseren dat een elektrische inbraakinstallatie niet een garantie is dat er niet ingebroken zal worden. Het maakt het niet moeilijker voor een inbreker om binnen te komen, maar zorgt er wel voor dat de inbraak wordt waargenomen.

Elektricien in Heemstede

Een alarm kan ervoor zorgen dat de inbreker zich snel uit de voeten maakt voordat hij veel schade aanricht of veel spullen mee kan nemen. Op deze manier proberen wij u als elektricien te behoeden voor diefstal en vandalisme. Zo kunnen we bijvoorbeeld een magneetslot op de ramen plaatsen. Deze geeft bij onderbreking een signaal af. We kunnen ook een geluidsensor plaatsen die het breken van glas opmerkt. Als elektricien in Heemstede kunnen wij u aan een stil alarm helpen of juist een alarm met flitslicht en sirene in de woning. Vraag ons naar de opties.

Voor al uw installatiewerk

Een andere populaire dienst van ons bedrijf bestaat uit het aanleggen en onderhouden van allerlei elektrische installaties in Heemstede. Hiervoor werken wij met zowel particulieren als kantoren en horeca. Wij helpen u met eenvoudige installaties zoals licht en geluid, maar ook met complexe besturingssystemen en verdelingskasten waarvoor u liever een elektricien inschakelt. Wij hebben meer dan vijftig jaar ervaring op dit gebied en kunnen u dus de allerbeste service bieden die u kunt vinden bij een elektricien in Heemstede. Vraag ons behulpzame personeel naar de mogelijkheden.

Neem direct contact op! Vraag naar een elektricien in Heemstede

Wilt u meer weten over een elektricien in Heemstede dan kunt u ons Contact formulier invullen. Verder kunt u mailen naar info@ceesboer.nl of bellen naar 023-527 48 58. Wij helpen u graag met u verder met uw vragen.