Een monteur nodig voor uw kapotte boiler?

Het is haast niet voor te stellen: een huis of kantoor waar geen warm water is. Toch kan een kapotte boiler voor dit ongemak zorgen. Mocht u nou juist in precies die situatie thuiszitten, dan wilt u dit uiteraard zo snel mogelijk verholpen hebben. Onze monteur komt snel langs voor een reparatie.

Onderhoud van uw boiler

Hoe lang gaat uw boiler al mee? En wanneer heeft u hem voor het laatst laten onderhouden? Het kan zijn dat hij aan vervanging toe is. We geven u hier gericht advies over en kijken wat een nieuwe installatie u aan energiebesparing oplevert. Zo leveren wij een oplossing die past bij uw situatie. Wanneer uw boiler al wat ouder is kan u er natuurlijk ook voor kiezen deze te vervangen door een nieuwe. Wij kunnen u heel gericht advies geven. Wat is de huidige staat? En zou een nieuwe bij u voor een energiebesparing zorgen? Zo krijgt u de oplossing die het best bij uw situatie past.

Boiler repareren

TIP

U kunt boilerenergie sparen en zo uw gas- en eletriciteitsrekening verlagen. Informeer of uw energiebedrijf nachtstroom levert. U kunt dan ‘s-nachts uw boiler verwarmen tegen een voordelig tarief. Kan dat niet, dan kunt u een tijdschakelaar installeren, die hem ‘s nachts uitschakeld en ‘s ochtends op tijd weer aanzet. Als u langere tijd weggaat, dan is het verstandig uw hem uit te schakelen.