Cees Boer bv: uw officiële KISS garantiedealer in regio Haarlem

Huisautomatisering: KISS is een totaalinfrastructuur en huisinstallatie voor uw woning. KISS combineert een flexibele infrastructuur, waarmee u alle voorzieningen op de juiste plek in huis krijgt, met huisautomatiseringssysteem Tebis. Met deze combinatie biedt KISS u legio mooie mogelijkheden.

Mogelijkheden van huisautomatisering

Zo kunt u er voor kiezen voor een knop waarmee u ‘s nachts in een keer alle verlichting inschakeld als u denkt iets te horen. Of u wilt een aansluitpunt waarmee uw stereo-installatie in verbinding staat met uw computer, zodat u in de woonkamer kunt luisteren naar de MP3-tjes die op uw pc zijn opgeslagen. U kunt in elke ruimte van uw huis precies op de plek waar u dat wilt stopcontacten en de gewenste aansluitingen voor data (computer en internet), telefoon en radio/tv installeren. Het uiterst flexibele SL-plintsysteem maakt dit mogelijk. De mogelijkheden met KISS zijn legio.

Huisautomatisering van KISS is een hoogwaardige installatie voor:

  • elektriciteit
  • data
  • telefoon
  • televisie/radio én

Huisautomatisering in Haarlem en omgeving (KISS)

Veilig & comfortabel wonen met slimme huisautomatisering & inbraakbeveiliging
Door moderne technologie in huis te gebruiken kunt u profiteren van veel gemak, comfort en een veilig huis. Domotica, oftewel huisautomatisering, neemt dan ook een steeds prominentere plek in binnen en rond de woning. U regelt met een druk op de tablet de temperatuur en het licht in alle kamers van uw huis. Uw laptops communiceren zonder exra snoeren met andere computers en printers in uw huis. Met de smartphone wordt de alarminstallatie van uw huis in-, of juist uitgeschakeld. Met Cees Boer B.V.uit Haarlem en omgeving kunt u uw huis met innovatieve systemen laten uitrusten. Wij zijn een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf.

Huisautomatisering voor flexibele elektra en data
Domoticasystemen werken met slimme sensoren en hightech elektrotechniek. Dit zorgt voor veel flexibiliteit; het maakt het mogelijk om in iedere ruimte in huis te wonen en te werken. Of u kunt de functie van de kamers eenvoudig wisselen zonder dat daar veel ingrijpende aanpassingen voor nodig zijn. U brengt elektriciteit, telefoon, tv, computers en data met KISS huisautomatisering in één systeem onder. Hierdoor kunnen lichtschakelaars, stopcontacten, computer- en netwerkaansluitingen op iedere plek in huis worden geplaatst. En ze kunnen weer eenvoudig worden veranderd. En dit alls zonder dat u daarvoor de muur hoeft open te breken.

Huisautomatisering: inbraakbeveiliging laten plaatsen in Haarlem en omstreken
Een goede uitbreiding op domotica vorm de elektronische inbraakbeveiliging. De aanwezigheid van draadloze alarmen op deuren en ramen zorgt niet alleen voor een goed beveiligd huis, het geeft ook een waarschuwend signaal af naar potentiële insluipers waardoor ze niet zo snel een poging zullen wagen. En door de smart technologie bent u ook altijd in contact met uw alarminstallatie; u kunt het op afstand bedienen en tevens een live-verbinding maken met degene die in huis is. Maar het is wel aan te bevelen om dergelijke systemen te laten plaatsen door de professionele elektricien. Zo bent u er zeker van dat alle inbraakgevoelige plekken van het juiste type sensor en alarm worden voorzien. Tevens kan hij de installatie ook meteen koppelen aan de andere domoticasystemen. Of nog uitbreiden met elektronische rookmelders en waterlekkagemelders.

Contact met ons opnemen

Meer weten? Check dan onze contactinformatie.