Elektricien Bentveld

Ontdek ons uitgebreide aanbod

Woont u in de buurt van Bentveld en bent u op zoek naar een nieuwe intercominstallatie voor uw woning? Werkt u op een kantoor en bent u dringend op zoek naar een goed uitgevoerd datanetwerk met een centrale patchkast? Of werkt u in de horeca en wenst u een ervaren elektricien die regelmatig kan langskomen om de geluidsinstallatie te onderhouden? In al deze gevallen, en nog vele andere, kunnen wij gehoor geven aan uw verzoeken. Wij zijn Cees Boer bv, een professionele en veelzijdige elektricien in Bentveld die u helpt met alle werkzaamheden op het gebied van elektrische installaties. Zo helpen wij u onder andere met brandmeldinginstallaties en het aanleggen en onderhouden van allerlei installaties.

Elektrotechniek in Bentveld

Als u een elektricien in Bentveld zoekt bent u bij ons aan het goede adres.
In de regio Bentveld biedt Cees Boer officieel garantiedealer van KISS, een hoogwaardige installatie voor data, telefoon, televisie, radio en huisautomatisering. Op welk gebied u de installateurs of elektriciens ook wilt inschakelen, bij ons kunt u terecht. Neem contact met ons op voor een afspraak

Meer weten over onze elektrotechniek?

Bekijk dan gelijk het aanbod van Cees Boer B.v.!

Kies voor veiligheid

Één van onze specialiteiten ligt op het gebied van brandmeldinginstallaties. Dit is natuurlijk uiterst serieus werk en gaat om de levens van onze klanten. Daarom gaan wij hierin zeer serieus te werk en zorgen wij altijd dat uw veiligheid voorop staat in Bentveld. Wij kunnen een aantal verschillende brandmelders voor u leveren en deze vakkundig installeren. Bovendien leveren wij u een certificaat dat garant staat voor de werking van de brandmelder. Wij zorgen als elektricien ook voor de communicatie tussen de melder, de centrale en de brandweer. Op deze manier kan de brandweer direct op locatie zijn, wanneer er iets fout gaat en een ongeluk zit natuurlijk in een klein hoekje. Wij kunnen ook uw brandmelder voor u controleren als elektricien in Bentveld. Deze moet namelijk wettelijk ieder jaar gecontroleerd worden.

Voor al uw installatiewerk

Als elektricien kunnen wij u helpen met allerlei verschillende installaties. Wij werken met particulieren, bedrijven, kantoren en horeca voor het leveren en onderhouden van allerlei soorten installaties. U kunt bijvoorbeeld ook denken aan de verlichting op uw kantoor of aan de geluidsinstallatie in de kroeg in Bentveld.

Elektricien in Bentveld

Maar wij kunnen natuurlijk ook helpen bij het leveren en installeren van een ventilator, brandmelder, inbraakalarm, intercom, datanetwerk en verschillende andere speciale installaties. Geen klus is voor ons te lastig of te eenvoudig en wij helpen u graag aan een product waar u tevreden mee kunt zijn. Dat is een stukje service dat wij u bieden als professionele elektricien in Bentveld.

Neem direct contact op! Vraag naar een elektricien in Bentveld

Wilt u nog meer informatie over een elektricien in Bentveld dan kunt u ons Contact formulier invullen. Verder kunt u mailen naar info@ceesboer.nl of bellen naar 023-527 48 58. Wij helpen u graag met u verder met uw vragen.