Elektricien Bloemendaal

Elektricien Bloemendaal

Verken onze diverse diensten in Bloemendaal

Woont u in de buurt van Bloemendaal en moet er een nieuwe brandmelder in uw woning worden geïnstalleerd? Of wilt u graag de boiler laten repareren door een ervaren elektricien voordat de koude wintermaanden voor de deur staan? Daar zult u later erg blij mee zijn. Misschien zoekt u alleen maar wat meer informatie over het aanbrengen van een intercominstallatie of over het plaatsen van nieuwe inbraakalarmen? In al deze gevallen hebben wij de antwoorden voor u. Wij zijn Cees Boer bv en staan voor een veelzijdige en ervaren elektricien in Bloemendaal. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei verschillende werkzaamheden die met elektrische installaties te doen hebben.

Bekijk ons gehele aanbod

Kiest u voor ons installatiebedrijf, dan kiest u voor een zeer professioneel en uitgebreid aanbod. Dankzij onze vele jaren aan ervaring hebben wij ons kunnen ontwikkelen op allerlei werkzaamheden binnen ons vakgebied. Onze deskundige medewerkers weten als geen ander hoe ze een installatie moeten zetten of repareren. Wij kunnen u daarom met allerlei diensten helpen in Bloemendaal. Maar om het iets overzichtelijker te maken, hebben wij hieronder een aantal van onze populairste werkzaamheden op een rijtje gezet. U kunt ons als elektricien inschakelen voor het volgende:

  • Brandmeldinginstallaties
  • Inbraakbeveiliging
  • Boilerreparatie
  • Datanetwerken
  • Intercominstallaties
  • Ventilatoren
  • Aanleg en onderhoud van overige elektrische installaties

Dit is natuurlijk niet een volledige lijst.

Elektricien Bloemendaal

Indien u specifieke wensen of vragen hebt, kunt u hiermee gerust bij ons bekwame personeel terecht. Zij vertellen u graag meer over ons aanbod en zij vinden een oplossing die het een professionele elektricien in Bloemendaal betaamt.

Beleef ons vakwerk op maat

Wij hebben de afgelopen decennia een goede reputatie opgebouwd als een vakbekwame elektricien in Bloemendaal. Wij zijn begonnen in 1958 en hebben sindsdien consequent vakwerk geleverd. Wij zijn trots lid van de Uneto-Vni en wij dragen het BORG certificaat dat garandeert dat wij een betrouwbaar beveiligingsbedrijf zijn. Zo hoeft u ons niet op onze blauwe ogen te vertrouwen. Ook zijn wij een officieel erkende dealer van KISS installaties, mocht u interesse hebben in dit specifieke merk in Bloemendaal. Wij helpen u graag met onze theoretische en praktische kennis die wij door de jaren heen hebben opgedaan als elektricien.

Neem direct contact op!

Indien u meer wilt lezen over ons bedrijf en ons werk als elektricien, dan kunt u dit natuurlijk op onze website doen. U vindt hier alles over ons aanbod in Bloemendaal. Ook kunt u gemakkelijk contact opnemen en een gesprek voeren met ons behulpzame personeel over ons werk als elektricien in Bloemendaal.