Heeft uw woning of kantoor al een goede brandmeldinstallatie?

Helaas schuilt het gevaar soms in een klein hoekje. Een gasfornuis dat niet helemaal is uitgedraaid, een open haard die nasmeult of een stoppenkast die doorslaat. Een klein vonkje met een groot gevolg. Hiertegen wilt u beschermd zijn. Met een branddetectiesysteem weet u snel dat u het pand moet verlaten.

Laat brandmelders door ons installeren.

Het doel van brand- en rookmelders is om een beginnende brand zo snel mogelijk te detecteren zodat het mogelijk is om de woning op tijd te kunnen verlaten. Elektrotechnisch Installatiebedrijf Cees Boer levert en onderhoudt brandmeldinstallaties. Dit kunnen rookmelders in de woonkamer zijn, maar ook een centrale meldinstallatie die wordt doorgeschakeld naar de brandweer. Een centrale brandmeldinstallatie dient jaarlijks gekeurd en onderhouden te worden.

brandpreventie

Certificaten

Wanneer wij de brandmeldinstallatie leveren, kunnen wij een Certificaat brandmeldinstallatie afgeven en wanneer wij het systeem mogen onderhouden kunnen wij ook het Certificaat onderhoud brandmeldinstallatie afgeven. Brandmeldinstallaties dienen jaarlijks gekeurd te worden.