Een monteur nodig voor uw kapotte boiler?

Het is haast niet voor te stellen: een huis of kantoor waar geen warm water is. Toch kan een kapotte boiler voor dit ongemak zorgen. Mocht u thuiszitten met een boiler die stuk is, dan wilt u dit uiteraard zo snel mogelijk verholpen hebben. Onze boilermonteur komt snel langs voor een reparatie.

Onderhoud van uw boiler

Hoe lang gaat uw boiler al mee en wanneer heeft u hem voor het laatst laten onderhouden? Het kan zijn dat de boiler aan vervanging toe is. We geven u hier gericht advies over en kijken wat een nieuwe installatie u aan energiebesparing oplevert. Zo leveren wij een oplossing die past bij uw situatie. Wanneer uw boiler al wat ouder is kan u er ook voor kiezen om uw boiler te vervangen voor een nieuwe boiler. Wij kunnen u heel gericht advies geven over de inhoud van de boiler en/of een nieuwe boiler in uw huis voor een energiebesparing zorgt. Zo krijgt u de oplossing die het best bij uw situatie past.

Boiler repareren

TIP

U kunt boilerenergie sparen en zo uw gas- en eletriciteitsrekening verlagen. Informeer of uw energiebedrijf nachtstroom levert. U kunt dan ‘s-nachts uw boiler verwarmen tegen een voordelig tarief. Kan dat niet, dan kunt u een tijdschakelaar installeren, die de boiler ‘s nachts uitschakeld en ‘s ochtends op tijd weer aanzet. Als u langere tijd weggaat, dan is het verstandig uw boiler uit te schakelen.