Kies voor kwaliteit

Woont u in de omgeving van Zandvoort en bent u op zoek naar een nieuwe beveiligingsinstallatie voor uw woning of kantoor? Werkt u in de horeca en zoekt u een betrouwbare elektricien die voor u de verlichting en het geluid kan regelen en bijhouden? Of bent u alleen op zoek naar wat advies over het plaatsen van een brandmeldinginstallatie en de regeltjes die daarbij komen kijken? In al deze gevallen zoekt u de beste en meest betrouwbare elektricien van Zandvoort en die hebt u in ons gevonden. Wij zijn Cees Boer bv, een specialist in elektrische installaties en uw toekomstige partner voor al uw elektrisch installatiewerk.

Elektrotechniek in Zandvoort

Wilt u een ervaren en betrouwbare elektricien in Zandvoort? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Cees Boer bv biedt in de regio Zandvoort officieel garantiedealer van KISS, een hoogwaardige installatie voor data, telefoon, televisie, radio en huisautomatisering. Op welk gebied u de installateurs of elektriciens ook wilt inschakelen, wij kunnen u helpen. Wij leveren de meest uiteenlopende diensten op het gebied van elektra en installatie. Ons dienst aanbod bestaat uit: Aanleg en onderhoud van elektrische installaties, inbraakbeveiliging, Datanetwerken, intercominstallaties,  brandmeldinstallaties, ventilatoren, boiler-reparatie, CAI installaties.. Als uw probleem niet in een specifieke categorie behoord neem dan ook contact met ons op. We helpen u graag.

Laat uw intercom repareren

Bent u op zoek naar een specialist in intercominstallaties in Zandvoort? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vele jaren aan ervaring opgedaan op dit vlak en onder andere gewerkt met fabrikanten zoals Comelit, Urmet, Siedle, Atea, en Ericson. Wanneer we het over een intercominstallatie hebben, spreken we doorgaans van het apparaat en de bekabeling die ervoor zorgen dat u van de voordeur een specifieke bewoner van een appartementencomplex kunt opbellen en dat deze op zijn of haar beurt de voordeur van binnen kan openen. Dit is een elektrisch proces en er kan daarom wel eens wat fout gaan. U wenst dan natuurlijk een ervaren elektricien om de problemen op te lossen. Wij zijn er voor u in al deze installaties. U kunt ons natuurlijk ook inschakelen om een nieuwe intercominstallatie aan te leggen als elektricien in Zandvoort.

Leg een datanetwerk aan

Hebt u al een datanetwerk op uw kantoor of in uw woning? Tegenwoordig kunnen mensen haast niet meer zonder. Universele aansluitingen die via bekabeling al uw apparaten met elkaar verbinden zijn onvermijdelijk geworden, maar het vereist een geschoolde elektricien om deze allemaal op de juiste manier aan te sluiten.

Elektricien in Zandvoort

Wij kunnen datanetwerken voor u aanleggen, bijhouden en indien nodig repareren. Wij doen dit voor zowel de particulier in Zandvoort als de grote bedrijven. Een netwerk met een centrale patchkast zorgt voor comfort en bespaart u kosten en zorgen. Dit regelen wij graag voor u als uw favoriete elektricien in Zandvoort.

Laat inbraakbeveiliging installeren in Zandvoort

Een inbraak in uw woning of bedrijf wordt vaak niet geheel gedekt door de verzekering. Door inbraakbeveiliging te installeren kunt u pogingen tot inbraak signaleren en inbrekers afschrikken. Wilt u meer weten over inbraakbeveiliging of camerabeveiliging? Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op! Vraag naar de elektricien in Zandvoort

Wilt u nog informatie over een elektricien in Zandvoort dan kunt u ons Contact formulier invullen. Verder kunt u mailen naar info@ceesboer.nl of bellen naar 023-527 48 58. Wij helpen u graag met u verder met uw vragen.