Elektricien Overveen

Vertrouw ons vakmanschap

Woont u in de buurt van Overveen en is uw boiler stuk gegaan? Bent u op zoek naar een nieuwe boiler van KISS die efficiënter met energie omgaat en u veel geld bespaart op uw rekening? Werkt u in de horeca en zoekt u een elektricien die regelmatig kan langskomen om de verlichting en geluidsinstallatie te onderhouden? Of hebt u een kantoor en moet er nog een datanetwerk worden aangelegd door een ervaren elektricien in Overveen? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Cees Boer bv is een ervaren en veelzijdig bedrijf dat u kan helpen met al uw elektrische installaties, zoals intercominstallaties en datanetwerken.

Elektrotechniek in Overveen

Wilt u een ervaren en betrouwbare elektricien in Overveen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Cees Boer bv biedt in de regio Overveen officieel garantiedealer van KISS, een hoogwaardige installatie voor data, telefoon, televisie, radio en huisautomatisering. Op welk gebied u de installateurs of elektriciens ook wilt inschakelen, wij kunnen u helpen. Wij leveren de meest uiteenlopende diensten op het gebied van elektra en installatie. Ons dienst aanbod bestaat uit: Aanleg en onderhoud van elektrische installaties, inbraakbeveiliging, Datanetwerken, intercominstallaties,  brandmeldinstallaties, ventilatoren, boiler-reparatie, CAI installaties.  Als uw probleem niet in een  specifieke categorie behoord neem dan ook contact met ons op. We helpen u graag.

Kies voor een intercom

Een intercominstallatie vindt u in haast alle woningen in Overveen. Dit is het apparaat waarmee u aan de voordeur naar een specifieke bewoner in de flat of het appartementencomplex kunt bellen en waarmee deze bewoner op zijn of haar beurt de deur op afstand kan open doen. Dit is natuurlijk een belangrijke installatie, maar zoals alles kan dit kapot gaan. U wilt dit dan natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd laten hebben en daar zijn wij voor. Wij komen direct bij u langs en gebruiken onze ervaring als elektricien in Overveen om uw intercom binnen een mum van tijd weer aan de praat te krijgen. Ook kunt u bij ons terecht voor het installeren van een nieuwe intercom indien de uwe verouderd is of nog niet bestaat. Wij zijn u graag van dienst als ervaren elektricien.

Verbind uw data

Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen van een datanetwerk in Overveen. Hierbij worden al uw apparaten, zoals uw telefoon en uw computer, met elkaar verbonden. Tegenwoordig kunt u haast niet meer zonder datanetwerk of het nu om uw woonsituatie of het kantoor gaat. U hebt echter een geschoolde elektricien nodig.

Elektricien in Overveen

Wij zorgen voor een universele verbinding die uitmondt in een centrale patchkast. Zo’n netwerk kan u veel tijd en moeite besparen en scheelt veel in comfort. Als ervaren elektricien in Overveen helpen wij u graag op deze manier.

meer weten? Vraag naar een elektricien in Overveen

Wilt u meer informatie over een elektricien in Overveen dan kunt u ons Contact formulier invullen. Verder kunt u mailen naar info@ceesboer.nl of bellen naar 023-527 48 58. Wij helpen u graag met u verder met uw vragen.