Elektricien IJmuiden

Elektricien IJmuiden

Kies voor een allround service

Woont u in de omgeving van IJmuiden en wilt u graag een nieuwe inbraakbeveiliging laten zetten door een betrouwbaar bedrijf met de BORG certificatie? Moet uw boiler worden vervangen en hoopt u een elektricien te vinden die in KISS boilers dealt? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen het aanleggen van datanetwerken op uw kantoor door een elektricien in IJmuiden die is aangesloten bij de Uneto-Vni? In al deze gevallen hebt u met ons aan het langste eind getrokken; welkom bij Cees Boer bv. Wij zijn een ervaren en dynamisch elektrisch installatiebedrijf dat u kan voorzien van allerlei mooie diensten en een zeer professionele en klantgerichte werkwijze.

Bekijk ons uitgebreide aanbod

Wij zijn al sinds 1958 actief als elektricien en wij hebben sinds die tijd aan de meest ingewikkelde en professionele installaties gewerkt die er te vinden zijn. Wij zijn al vijftig jaar erg innovatief en de nieuwste ontwikkelingen altijd een stapje voor, zonder hierbij in te leveren op kwaliteit. Ook hebben wij door de jaren heen een zeer divers aanbod ontwikkeld. Wij kunnen u op de meest uiteenlopende gebieden helpen in IJmuiden. Hieronder hebben wij een aantal van onze specialisaties op een rijtje gezet om u een idee te geven van het werk dat wij zoal doen als elektricien in IJmuiden:

  • Brandmeldinginstallaties
  • Inbraakbeveiliging
  • Datanetwerken
  • Boilerreparatie
  • Ventilators
  • Aanleggen en bijhouden van andere elektrische installaties

Voor een specifieker aanbod kunt u ook even contact opnemen.

Elektricien IJmuiden

Ervaar onze klantgerichte werkwijze

Door de jaren heen hebben wij als elektricien een zeer specifieke werkwijze ontwikkelt en onze klanten staan centraal in deze werkwijze. Wij hebben dan ook niet voor niets zo’n klantvriendelijke reputatie. Wij beseffen ons wie onze opdrachtgever is in IJmuiden en wij zorgen ervoor dat u tevreden kunt zijn met het werk dat wij leveren. Of het nu gaat om een nieuwe intercom of om het repareren van de verlichting in uw café, wij zijn er altijd op uit om u de beste kwaliteit te leveren die u kunt verwachten van een elektricien in IJmuiden.

Vraag om een elektricien in IJmuiden

Hebt u interesse in ons werk in IJmuiden? Kijk dan snel verder op onze website, of neem direct contact op met onze behulpzame medewerkers. Zij vertellen u meer over ons werk als elektricien. Zij geven ook antwoord op meer persoonlijke vragen en bieden u een offerte aan van de meest professionele elektricien in IJmuiden.