Elektricien Hoofddorp

Elektricien Hoofddorp

Voor al uw elektrisch installatiewerk

Bent u een inwoner van Hoofddorp, Nieuw-Vennep of omstreken en wilt u graag uw boiler laten repareren door een vakman voordat de winter voor de deur staat? Hebt u dringend een geschoolde elektricien nodig die uw versleten elektrische installaties kan repareren? Werkt u op een kantoor of in de horeca en wenst u een betrouwbare elektricien in Hoofddorp of Nieuw-Vennep die regelmatig kan langskomen om de verlichting en andere installaties te onderhouden? In al deze gevallen bent u bij Cees Boer bv aan het juiste adres. Wij zijn en ervaren en veelzijdig bedrijf op het gebied van elektrische installaties. Wij helpen u graag aan mooie nieuwe producten.

Kies voor veiligheid

Een belangrijk onderdeel van ons werk als elektricien is het leveren en plaatsen van brandmeldinginstallaties. Wij nemen dit werk uiterst serieus aangezien het om de veiligheid van onze klanten gaat. Het is van belang om een brandmelder in uw woning te hebben, want u weet nooit wanneer het toeval kan toeslaan. Als elektricien in Hoofddorp of Nieuw-Vennep leveren wij in ieder geval installaties met een certificaat dat de kwaliteit garandeert zodat u rustig kunt slapen. Wij zorgen ervoor dat een melding direct wordt doorgegeven aan een centrale en vervolgens aan de brandweer zodat deze zo snel mogelijk ter plaatse kunnen zijn. Ook kunnen wij voor u de brandmelder controleren en bijhouden en mocht dit nodig zijn kunnen wij deze natuurlijk ook repareren. Een brandmeldinginstallatie moet officieel jaarlijks gekeurd worden zodat u zeker weet dat ze werkt wanneer ze nodig is.

Bespaar energie en geld!

Ook hebben wij veel kennis van boilers en kunnen wij u dus op dit vlak van de elektrotechniek helpen. Mocht u problemen hebben meet uw boiler dan komen wij graag eens langs in Hoofddorp of Nieuw-Vennep en kunnen wij uw boiler gegarandeerd snel en effectief repareren. Mocht deze echter sterk zijn verouderd, dan kunt u ook voor een nieuw exemplaar kiezen.

Elektricien Hoofddorp

Wij hebben een ruim aanbod voor u als elektricien in Hoofddorp of Nieuw-Vennep. Zo zijn wij bijvoorbeeld een officiële KISS dealer. Ook kunnen wij u helpen om energie en dus geld te besparen bij het kiezen voor een nieuwe en milieuvriendelijkere boiler. En dit doen wij gewoon als uw elektricien met langjarige ervaring in de elektrotechniek in Hoofddorp en omstreken!

Informeer naar de diensten van onze elektriciens in Hoofddorp

Hebt u interesse in onze diensten als elektricien op het gebied van brandmeldinginstallaties of boilerreparaties? Kijk gerust op onze website of neem contact op vanuit Nieuw-Vennep of Hoofddorp. U kunt natuurlijk ook informeren naar de overige diensten die wij aanbieden als ervaren en professioneel elektricien in Nieuw-Vennep of Hoofddorp.