Elektricien Hoofddorp

Voor al uw elektrisch installatiewerk

Bent u een inwoner van Hoofddorp, Nieuw-Vennep of omstreken en wilt u graag uw boiler laten repareren door een vakman voordat de winter voor de deur staat? Hebt u dringend een geschoolde elektricien nodig die uw versleten elektrische installaties kan repareren? Werkt u op een kantoor of in de horeca en wenst u een betrouwbare elektricien in Hoofddorp of Nieuw-Vennep die regelmatig kan langskomen om de verlichting en andere installaties te onderhouden? In al deze gevallen bent u bij Cees Boer bv aan het juiste adres. Wij zijn en ervaren en veelzijdig bedrijf op het gebied van elektrische installaties. Wij helpen u graag aan mooie nieuwe producten.

Elektrotechniek in Hoofddorp

Wilt u graag een ervaren elektricien in Hoofddorp? Cees de Boer bv is een betrouwbare partner inzake elektrotechniek in uw regio. Cees Boer B.V. levert de meest uiteenlopende diensten op het gebied van elektra en installatie. Ons dienst aanbod bestaat uit: Aanleg en onderhoud van elektrische installaties, inbraakbeveiliging, Datanetwerken, intercominstallaties,  brandmeldinstallaties, ventilatoren, boiler-reparatie, CAI installaties. Als uw probleem niet in een  specifieke categorie behoord neem dan ook contact op want we willen u graag helpen.

Kies voor veiligheid

Een belangrijk onderdeel van ons werk als elektricien is het leveren en plaatsen van brandmeldinginstallaties. Wij nemen dit werk uiterst serieus aangezien het om de veiligheid van onze klanten gaat. Het is van belang om een brandmelder in uw woning te hebben, want u weet nooit wanneer het toeval kan toeslaan. Als elektricien in Hoofddorp of Nieuw-Vennep leveren wij in ieder geval installaties met een certificaat dat de kwaliteit garandeert zodat u rustig kunt slapen. Wij zorgen ervoor dat een melding direct wordt doorgegeven aan een centrale en vervolgens aan de brandweer zodat deze zo snel mogelijk ter plaatse kunnen zijn. Ook kunnen wij voor u de brandmelder controleren en bijhouden en mocht dit nodig zijn kunnen wij deze natuurlijk ook repareren. Een brandmeldinginstallatie moet officieel jaarlijks gekeurd worden zodat u zeker weet dat ze werkt wanneer ze nodig is.

Bespaar energie en geld!

Ook hebben wij veel kennis van boilers en kunnen wij u dus op dit vlak van de elektrotechniek helpen. Mocht u problemen hebben meet uw boiler dan komen wij graag eens langs in Hoofddorp of Nieuw-Vennep en kunnen wij uw boiler gegarandeerd snel en effectief repareren. Mocht deze echter sterk zijn verouderd, dan kunt u ook voor een nieuw exemplaar kiezen.

Elektricien in Hoofddorp

Wij hebben een ruim aanbod voor u als elektricien in Hoofddorp of Nieuw-Vennep. Zo zijn wij bijvoorbeeld een officiële KISS dealer. Ook kunnen wij u helpen om energie en dus geld te besparen bij het kiezen voor een nieuwe en milieuvriendelijkere boiler. En dit doen wij gewoon als uw elektricien met langjarige ervaring in de elektrotechniek in Hoofddorp en omstreken!

Neem direct contact op! Vraag naar een elektricien in Heemstede

Wilt u meer weten over een elektricien in Heemstede dan kunt u ons Contact formulier invullen. Verder kunt u mailen naar info@ceesboer.nl of bellen naar 023-527 48 58. Wij helpen u graag met u verder met uw vragen.