Elektricien in Aerdenhout

Voor al uw installatiewerk

Welkom bij Cees Boer bv, uw specialist in alles wat met elektrische installaties te maken heeft. Wij zijn al sinds 1958 actief op dit vakgebied in Aerdenhout en wij hebben sindsdien aan de mooiste en meest ingewikkelde projecten gewerkt. Wij hebben deze uiteraard tot een succesvol einde gebracht. Nu willen wij u ook graag van dienst zijn met ons vakmanschap als elektricien. Wij bieden u een uiterst gespecialiseerde, professionele en klantvriendelijke service op zeer veel verschillende vlakken. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij het repareren van uw boiler en bij het installeren van een inbraakbeveiliging als elektricien in Aerdenhout.

Elektrotechniek in Aerdenhout

Bent u opzoek naar een goede elektricien in Aerdenhout? Cees de Boer is een betrouwbare partner inzake elektrotechniek in uw regio. Cees Boer B.V. levert de meest uiteenlopende diensten op het gebied van elektra en installatie. Ons dienst aanbod bestaat uit: Aanleg en onderhoud van elektrische installaties, inbraakbeveiliging, Datanetwerken, intercominstallaties,  brandmeldinstallaties, ventilatoren, boiler-reparatie, CAI installaties.

Kies voor veiligheid

Wij zijn onder andere werkzaam in beveiligingsinstallaties. Dit is uiterst serieus werk en wij vinden het dan ook belangrijk om al onze klanten veiligheid te bieden. U moet echter wel bedenken dat een elektrische alarminstallatie zelf geen bescherming biedt tegen inbrekers, dit is een bouwkundige kwestie. Met een alarminstallatie in uw woning in Aerdenhout wordt er echter wel een signaal afgegeven bij inbraak en wanneer u bijvoorbeeld voor een sirene of zwaailicht kiest, zal de inbreker worden afgeschrikt en zich uit de voeten maken zonder veel vernieling te kunnen aanrichten of veel buit mee te kunnen nemen. Op deze manier helpen wij u als elektricien bij het beveiligen van uw woning. Wij kunnen bijvoorbeeld een alarm ophangen dat een sirene of zwaailicht afgeeft, of juist een stil alarm dat een signaal afgeeft bij een centrale. Een combinatie van deze twee kan natuurlijk ook. Als elektricien in Aerdenhout kunnen wij dit allemaal voor u verwezenlijken.

Bespaar geld en energie

Ook kunnen wij u helpen met al uw wensen over uw boiler. Hebt u bijvoorbeeld problemen met uw verwarmingsinstallatie in Aerdenhout? Wij hebben veel ervaring met boilers en kunnen deze snel en effectief voor u repareren. Ook kunnen wij u een mooie en goedkope nieuwe boiler aanbieden indien de uwe te zeer verouderd is.

Elektricien Aerdenhout

Zo zijn wij als elektricien bijvoorbeeld een erkend KISS dealer. Ook kunnen wij u helpen om energie en geld te besparen op het gebied van uw verwarming als uw ervaren elektricien in Aerdenhout.

Meer weten? Op zoek naar een elektricien in Aerdenhout?

Heeft u nog vragen over een elektricien in Aerdenhout dan kunt u ons Contact formulier invullen. Verder kunt u mailen naar info@ceesboer.nl of bellen naar 023-527 48 58. Wij helpen u graag met u verder met uw vragen.